Over ons

Perfect Dream Bikes is gespecialiseerd in het verbouwen en tunen van motoren in optische en design uitvoering.

Uiteraard kunt u ook terecht voor onderhoud en schadeherstel. Vanuit ons pand werkt een gemotiveerd team die u graag met raad en daad terzijde staat voor uw plannen. De veiligheid van uw motor gaat bij ons altijd voor, daarna kijken wij of uw wensen mogelijk zijn en kunnen we het project beginnen.

Wat we doen

Inkoop, Verkoop & Inruil.

Bent u op zoek naar een motor, wilt u uw motor verkopen of wilt u uw eigen motor inruilen op een nieuwe, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben een constant wisselende voorraad, voor het actuele aanbod kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Banden service.

Perfect Dream Bikes is het adres voor uw banden. U kunt via ons bestellen, maar ook zijn wij montagepartner van Tirendo.nl, Pneus-online.nl en bandenleader.nl

Seizoens-
acties.

Voor elk seizoen is een passende beurt aangeboden. Hierbij kunt u denken aan een kleine beurt, grote beurt, rij-klaar maken voor het seizoen en winterklaar maken voor de stalling. Dit alles inclusief een GRATIS haal&breng service in een straal van 40km,

Motorcheck

Wilt u veilige kilometers maken, is het van belang dat u de motor professioneel laat controleren op eventuele gebreken en versleten onderdelen, deze motorcheck is bij ons slechts €39,95 ex materialen en eventueel meerwerk.